Tentoonstelling in Kriterion – Amsterdam

Vanaf zondag 3 mei a.s. zal er kleine tentoonstelling over ons project, in de vorm van een preview, worden geopend in filmtheater Kriterion te Amsterdam. Filmtheater Kriterion is enig in zijn soort in Nederland en kent een roemrijke geschiedenis. Het wordt geheel door studenten geëxploiteerd. Naast het vertonen van films heeft het filmtheater nog talloze andere activiteiten, zoals dus het inrichten van kleine(preview) fototentoonstellingen in hun foyer. Gedurende de maand mei zal er een kleine selectie foto’s, afgedrukt op groot formaat, uit de (nu al) omvangrijke fotoserie van ons project (en we zijn pas halverwege!) te zien zijn in de foyer van Kriterion.

De feestelijke opening van de tentoonstelling is op zondag 3 mei om 18.00, waar Martin bij aanwezig is en een woordje gaat houden over het project en de fotografie. De tentoonstelling zal tot en met 31 mei te zien zijn in de Foyer van Kriterion.

De tentoonstelling is tot stand gebracht door Van Gisteren (http://vangisteren.nu/) uit Amsterdam, in samenwerking met Kriterion. Van Gisteren is een werkplaats voor historische projecten, die onder de naam ‘Van Gisteren blikt vooruit’ kleine exposities produceert als een vooruitblik op een toekomstige eindtentoonstelling. Van Gisteren heeft al eerder een activiteit georganiseerd waar ons project onderdeel van uitmaakte, in de Vondelbunker – Amsterdam – afgelopen najaar.

Meer info over de tentoonstelling is te vinden op de website van Kriterion:

Affiche