Te gast bij Omroep Gelderland

Omroep Gelderland heeft eind januari – begin februari 2015 zendtijd ingeruimd om aandacht te besteden aan ons project op radio én televisie. Dit vanwege de lezing die Arnold zou gaan houden op 5 februari in Boekhandel Jansen & de Feijter in Velp, zie: http://www.remnants.nl/aankondiging-remnants-lezing-donderdag-5-februari-in-velp/.

Op zondag 25 januari was Arnold te gast in het live opgenomen TV programma ‘In Gelderland Live’ en op donderdag 5 februari, de dag van de lezing, ’s ochtends bij Radio Gelderland.

In de radiostudio van Omroep Gelderland werd hem à la minuut in de studio gevraagd een plaat uit te kiezen die hij typisch ‘Koude Oorlog’ vond. Hij koos, als vaker, voor het onvolprezen en zeer toepasselijke ‘Viel die maar’ van de jaren ’80 Nederpop band Toontje Lager (‘die’ in ‘Viel die maar’ is in dit verband ‘de’ Atoombom die maar eens zou moeten vallen, volgens Toontje althans in 1982). Enigszins van zijn stuk gebracht door deze spontane vraag van de presentator praat Arnold ‘zeer professioneel’ vrolijk door terwijl de plaat al is ingestart, het intro voorbij, en zanger Erik Mesie inmiddels al is begonnen te zingen over zijn schuilkelder in de tuin…

Beide interviews zijn hier te beluisteren/kijken.

TV Gelderland:

Radio Gelderland: