Remnants 2017 kalender

 

________________________________________

Geniet heel 2017 van prachtige Koude Oorlog fotografie!

De afgelopen jaren hebben we voor het ‘Remnants of Deterrence’ project vele lanceerbasissen bezocht. Omdat het project zo omvangrijk is qua aantal te bezoeken locaties en de geografische uitgestrekte ligging daarvan, zullen wij nog een paar reizen moeten maken om het geheel tot een goed einde te brengen en de publicatie van het project te verzorgen.

Komend jaar willen wij u toch laten genieten van een aantal van de foto’s uit onze serie. Speciaal hiervoor hebben we de ‘Remnants’ 2017 kalender ontworpen. Een kalender speciaal ontworpen en gedrukt op hoogwaardig fotopapier. De 14 pagina’s tellende kalender op het grote B2 formaat (50x70cm) zorgt dat er een waar kunstwerk aan uw muur komt te hangen.

 

 

_dsc4352

Bestel nu!

Tot 4 oktober krijgen de eerste inschrijvers een korting op de verkoopprijs. Daardoor is de kalender voor de vroege bestellers slechts €34,95. Na 4 oktober kunt u de kalender uiteraard ook bestellen, dan zullen de kosten €39,95 bedragen (excl. €6,95 verzendkosten binnen Nederland).

Wilt u een exclusieve gesigneerde uitgave van de kalender bestellen? Dat kan. Voor €89,90 ontvangt u de kalender dan in een mooie box en zullen wij deze voor u signeren (deze uitgave is slechts in beperkte oplage te bestellen).

Voor bedrijven

Wilt u deze kalender als relatiegeschenk aan uw klanten of werknemers geven? Informeer naar de mogelijkheden om uw bedrijfslogo en gegevens te laten verwerken in het ontwerp.

 

 

 

_________________________________________________

Na de bestelling ontvangt u een email met gegevens voor de betaling.

De bestelling van de kalender is op inschrijving, bij minder dan 40 bestellingen wordt de kalender niet in productie genomen.

* Verzendkosten Nederland €6,95, West Europa 13,- Oost Europa 18,50 Wereld €25,30. Voor exacte prijzen klik hier.

De getoonde afbeelding is een schets van de kalender, het uiteindelijke ontwerp kan afwijken van de getoonde afbeelding.